10. august 2016

Konferencer og seminarer

konference_66x37

Der er meget at tænke på, når din konference både skal skabe et godt lærings- og netværksmiljø, og samtidig skal afvikles med lydteknik, indtjekning og 3-retters menu. Skal vi sidde i et auditorium eller om caféborde? Skal vi have navneskilte eller navneleg? Hvem sørger for, at der er nok whiteboardmarkere?

En konference eller et seminar kræver god planlægning, hvis det skal ende med succes for arrangører og deltagere. Vi hjælper med facilitering tidligt i processen – eller følges med dig hele vejen i mål – uanset hvor meget du mangler.

Gennem vores kontakter kan vi hjælpe dig med lokationer, catering, lydudstyr og hvad der ellers hører til.

Fortæl om dit arrangement

Der er ingen, der dukker op, hvis ikke du har solgt idéen til potentielle deltagere. Vi kan hjælpe med at skrive teksten, der sælger, og med at formulere de centrale diskussioner, så det er tydeligt, hvorfor de er spændende.

Hvis konferencen har glæde af en dedikeret hjemmeside med præsentation og tilmeldingsformular, så kan vi også finde ud af det.

Kontakt os, hvis vi skal snakke om, hvilke dele af dit arrangement, vi skal hjælpe med.

Vores projektleder

Mathias Schwartz Kirkegaard er cand.scient.pol (kandidat i statskundskab) og certificeret projektleder (PRINCE2 Foundation).

“Før jeg stiftede JegDu.com, arbejdede jeg for Forum for Samfundets Beredskab. Her arrangerede jeg konferencer og seminarer på Christiansborg, der både skulle give faglig sparring til politikere – og styrke kontakterne mellem professionelle ledere i beredskabet. Jeg er desuden medstifter af tænketanken Cura, hvor vi gennem flere år har lavet arrangementer og seminarer.”

Ud over de organisatoriske og analytiske evner, er han også tekniker. Den største koncert, han har været lydtekniker på, havde cirka 500 personer blandt publikum.

Mathias Schwart Kirkegaard sidder på første række midt for.